Postia Vellinkeittäjälle

vellinkeittaja@gmail.com

maanantai 12. marraskuuta 2012



Kiitos tunnustuksesta!

Mökkipuuutarhassa-blogin Pirjo oli laittanut taas minulle tunnustuksen, vaikka edellinenkin taitaa olla laittamatta eteenpäin... Noloa. Kiitos Pirjolle sinnikkyydestä ja iloisesta yllätyksestä! Laitan tämän tunnustuksen nyt eteenpäin Kesän taikaa -blogin Tarjalle.


Saadakseen tämän tunnustuksen täytyy vastata seitsemään kysymykseen ja nimittää muita blogeja palkinnon saajiksi, sekä tiedottaa valituille heidän valinnastaan.


Lempinumero:  Muistaakseni jonkun astrologia-opuksen mukaan niitä olisivat 3 ja 4. Oman intuitioni mukaan 7 tuntuu onnekkaimmalta. 3+4 =7 eli kyllä noissa numeroissa varmaan joku taika on:)

Alkoholiton suosikkijuoma: Maitokahvi

Lempieläin: Siili

Facebook vai Twitter: Facebookista otin eron jokin aika sitten ja Twitteriin en ole oikein tutustunutkaan. Tykkään enemmän live-suhteista :)

Intohimoni: Kierrätys, puutarhatyöt

Suosikkiviikonpäivä: Lauantai

Suosikkikukka: Niitä on valtavan paljon, mutta sanotaan nyt että perennoista palava rakkaus, kesäkukista tsinnia ja luonnonvaraisista päivänkakkara. Tulppaanit ovat myös ihania. 

2 kommenttia:

  1. Kiitos sinulle tunnustuksesta, vastailen siihen kunhan otan muutaman kuvan tuosta syksyisen oloisesta pihasta. Aamulla saattaa olla huurretta, olispa!

    Terveisin Kesäntaikkaa blogista;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä! Jään odottelemaan päivityksiäsi :) Tännekin harmauteen olisi huurre ja muukin valkoinen tervetullutta.

      Poista