Postia Vellinkeittäjälle

vellinkeittaja@gmail.com

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Puutarhaunelmissa


Lumi hupenee melkein silmissä, mutta eihän tuonne pihalle pääse kuokkimaan vielä aikoihin. Myös tv:n puutarhaohjelmat antavat vielä odottaa itseään. Kävin tsekkaamassa, millaista aiheeseen liittyvää ohjelmaa tv tänä suvena lähettää. Pettymyksekseni viime kesien ehdottomasti korkeatasoisinta ohjelmaa TV1:n Puutarhaunelmia ei löydy tarjonnasta. Tuossa kotimaisessa ohjelmassa todelliset asiantuntijat neuvoivat kotipuutarhureita huolella ja keskittyneesti ja ohjelma oli kaikin puolin laadukkaasti toteutettu. Samaa ei voi sanoa kaikista kaupallisten kanavien ohjelmista. Moni ohjelma on mielestäni silputtu liian pieniin osiin - puolen tunnin ohjelmassa rakennetaan terassia, suunnitellaan kukkapenkkiä, torjutaan tuholaisia ja kokataan. Toinen vaihtoehto on, että koko piha pistetään uusiksi yhden lähetyksen aikana. Don't like. Mutta... kyllä näistäkin löytyy silti varmasti katseltavaa pahimpaan poltteeseen.



Fiilistelyn vuoksi muutama männäkesinä otettu kuva etupihamme cottage gardenista:

Kevätvuohenjuuri

Harjaneilikka

Kuokkala-luumu

Puutarhaprinsessa

Rohtoraunioyrtti

Suikeroalpi 

4 kommenttia:

  1. Kyllä olet tehnyt hyvää pohjatyötä; me muut voimme vain valita listasta, mitä katsoa. ET ei koskaan petä! :)
    Kaunis piha ja kauniita kuvia.
    A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vellinkeittäjä valitsee lähteensä huolella, niin kuin A on varmasti huomannut :)

      Poista
  2. Puutarhaunelmia ei nähtävästi saanut tarpeeksi suurta katsojakuntaa, eikä myöskään netissä ollut addressi auttanut asiaan. Harmi.

    VastaaPoista
  3. Ihme, ettei niin hyvä ohjelma kerännyt tarpeeksi katsojia. Oli tosiaan ihan huippu, kunnon puutarhagurut siellä aina neuvoja antamassa ja sitten vierailut mahtavilla pihoilla ja kasvitieteellisessä puutarhassa.

    VastaaPoista